onsdag 2 juni 2010

Mot La France!

Idag ar sista dagen pa vart fina lagenhetshotell i Spanien. Vi har hallt oss ifran skabbiga Lloret de Mar-centrum (abiturfirande tyskar OVERALLT) och istallet njutit av att bada, sola och SOVA. Det ar underbart att gora ingenting, och vi borjar kanna oss ratt redo att paborja sista etappen pa vart resa. Bara tio dagar (nagot sant i alla fall) tills vi aker hem, det kanns valdigt konstigt!

Det var minst sagt en omstandligt att ta sig hit. Vi akte lokaltag fran Barcelona, fick hoppa av och ta buss en bit (trasigt spar), sen aka tag IGEN (resan tog 2 timmar istallet for 1), darefter buss till Lloret de Mar och darefter taxi till hotellet. Men alltsa, NAR VI KOM FRAM! Forsta var gladje! Vi har druckit vin och atit gott, badat en massa i den stooooora stora poolen, solat och last. Gatt med sa lite klader som mojligt eftersom det for en gangs skull a) inte ar framlingar i rummet och b) ar varmt.

Vissa dagar har det varit soldis och igar overvagde vi faktiskt att bada i inomhuspoolen. FLAMT. Idag skiner solen dock och det verkar vara riktigt trevligt ligga-vid-poolen-hela-dagen-vader. Sa det tanker vi ocksa gora.

Tills vi hors igen: hoppas alla har det bra dar hemma, vi horde att det regnade och var kallt. Tillat oss att saga HIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!

puss!


Ps. Grattis pa fodelsedagen Jimmy/CILLA.

Ps2. Det kan handa att vi inte har internet igen pa en vecka eller sadar. Bara sa att ni vet. Puss igen!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket Cilla! :) Lär nog bli en bra dag här med. Synd ni missar festen ihelg!

    Ni får ha det fortsatt gott och ta hand om er så ni kommer hela hem sen. ;)

    SvaraRadera